Подорож до печери оптимістична

Анонси і обговорення комерційних заходів
Karina
Повідомлень: 10
З нами з: 22.08.2010, 21:38
Звідки: Киев

Подорож до печери оптимістична

Повідомлення Karina »

Усім привіт,запрошую приєднатися до чарівного та таємничого світу печери.

Дата проведення: 4-5 січня 2020р.
Складність: не складно
Бюджет: 2550 грн.

А чи знаєте ви, що в Україні знаходиться найдовша гіпсова печера в світі? Саме так, печера Оптимістична, поблизу с. Королівка, Борщівського району, Тернопільської області. Довжина розвіданої частини близько 260км)

В цій печері безліч ходів, лазів, коридорів, гротів і залів. Стіни прикрашені різноманітними кристалами, сталактитами і геліктитами. Є декілька підземних озер з прозорою питною водою. Підземні музеї, діючий табір спелеологів, так як роботи по розвідуванні і розчищенні ходів тривають і досі.

В печері стабільна температура +10°. Тому навіть в морозний чи похмурий зимовий день тут доволі комфортно знаходитися. В печерах панує тиша, спокій і гармонія. Навколишня краса просто заворожує, ти потрапляєш зовсім в інший світ. Для знайомства з підземним світом – Оптимістична чудовий варіант)

Ми плануємо дводенну подорож в печеру Оптимістична 4-5 січня. За два дні матимемо змогу вповні насолодитися печерою, познайомитися з її найцікавішими районами.

З переваг – зручне розміщення в готелі в Борщеві, в тримісних номерах з душем і туалетом (це значно комфортніше, ніж в спелеохаті;), організація трансферів Київ – Королівка – Київ, смачне харчування.

Вартість поїздки: 2550грн.
У вартість входять:
- всі трансфери;
- проживання у готелі;
- дві екскурсії в печеру Оптимістична;
- прокат каски з ліхтариком (обов’язкові для відвідання печери);
- рукавички у подарунок;
- 2 сніданки і 1 обід;
- супровід організаторами на всіх етапах.

Для відвідання печери також потрібно мати:
- зручний одяг, який не шкода забруднити (можна взяти комбінезон на прокат, вартість – 80 грн за 1 екскурсію);
- зручне взуття, яке тримає гомілку (або прокатні резинові чоботи, вартість – 40 грн за 1 екскурсію);
- термобілизна, можливо і флісова кофта, в печері +10°)

В печеру не варто брати громіздких речей, бажано щоб були вільні руки. Все що ви візьмете, доведеться носити з собою напротязі всієї екскурсії, яка може тривати 4-5год.

Самі екскурсії не потребують додаткової підготовки, доступні дорослим і дітям, які зазвичай у захваті від печер). Деякими коридорами можна ходити в повен зріст по рівній підлозі, але є місця, де треба буде переходити через завали, пролазити вузькими і низькими коридорами, проповзати у найнижчих місцях. Повірте, воно того варте. Враження і краса печери залишаться з вами надовго)))

Пишіть якщо виникають питання пишіть/дзвоніть тел/вайбер 093-188-13-88
Відповісти