Киевский ВелоДень - 20 мая

Анонси і обговорення заходів

Модератор: Палец

Відповісти
Аватар користувача
Skif
Досвідчений користувач
Повідомлень: 28
З нами з: 02.01.2016, 09:54

Киевский ВелоДень - 20 мая

Повідомлення Skif »

Кто из турклуба планирует быть?

Инфа о мероприятии:
http://bikeday.kiev.ua/

Всеукраїнський Велодень - це головне свято велосипедистів. Тисячі людей, незалежно від віку та стилю катання, проїжджають центральними вулицями міст та містечок України для того, щоб привернути увагу до здорового й активного способу життя, безпеки та порозуміння з водіями на дорогах. Масовість акції демонструє необхідність створення цивілізованих та безпечних умов для велосипедистів за європейськими стандартами.

Всеукраїнський Велодень відбудеться 28 травня в Києві. Столичні велосипедисти організованими колонами з 10 районів міста приїдуть на Європейську площу. О 10:00 буде зроблено групове фото з рекордною кількістю учасників. Святковий парад стартує за маршрутом: Європейська площа - Майдан Незалежності – вул. Хрещатик - вул. Велика Васильківська - вул. Ковпака - вул. Антоновича – м. Либідська (розворот) - вул. Велика Васильківська - вул. Хрещатик - пл. Європейська – Володимирській узвіз - Пл. Поштова - Гаванський міст – Парк Дружби народів. Автомобільний рух до Європейської площі вздовж маршруту буде перекрито.
Кожен з учасників може приєднатися до тематичних колон: дитячо-батьківської (яка матиме більш короткий маршрут навколо Бессарабської площі), патріотичної, колони стильних та незвичайних велосипедів, костюмованої, корпоративної. Традиційно до участі в акції буде запрошено послів іноземних держав. Очікувана кількість учасників - близько 10 000 тис. Безпеку руху районних колон забезпечуватимуть екіпажі поліції та регулювальники з числа велосипедистів.
Свято продовжиться Парку дружби Народів. На наймолодших учасників чекають веселі конкурси, ігри та призи. Дорослі зможуть спробувати себе в оригінальному велосипедному змаганні, навчитися надавати першу медичну допомогу, визначити кращого веломеханіка міста, смачно поїсти, потанцювати під запальні біти діджеїв, насолодитись драйвовим концертом та долучитися до створення чистого простору навколо себе після акції.
Окремою подією стане благодійний Велоквест - найбільша за кількістю учасників велосипедна гра в Україні. Метою гри буде збір коштів на потреби онкохворих дітей
Подія у FB

https://www.facebook.com/Bikeday.Kiev/
Відповісти