Туреччина. Лікійська стежка та Каппадокія на Травневі

Анонси і обговорення комерційних заходів
Аватар користувача
lex
Досвідчений користувач
Повідомлень: 72
З нами з: 08.11.2006, 11:29
Контактна інформація:

Туреччина. Лікійська стежка та Каппадокія на Травневі

Повідомлення lex »

Туреччина завжди багатогранна і завжди цікава :). А Лікійська стежка один з самих мальовничих маршрутів Туреччини. Вона входить в десятку найкращих пішохідних маршрутів світу. І не даремно. Простягається більш ніж на 500 км вздовж південного узбережжя Середземного моря від Фетіе до Анталії. Весь маршрут за 8 днів безумовно пройти не встигнемо, тому ми вибрали найцікавішу і найвисокогірнішу ділянку від каньйону Гейнюк до пляжу Чиралі. По дорозі пройдемо по каньйону з чисельними водоспадиками, озерами і гротами, піднімемося на гору Тахтали, помилуємося вогнями Химери, оглянемо руїни античного міста Олімпос, покупаємося в затишних бухтах з блакитною водою. Гори, море, античні міста, всього цього тут в достатку, тому пропонуємо і Вам зібрати рюкзаки і вирушити в похід по дивовижним місцям Лікійської стежки. Буде гарно, цікаво і трішки "авантюрно" :).
Після основного марштуту також можна приєднатися до поїздки в Каппадокію, що славиться причудливими фігурами, кам'яними лабіринтами, різнокольоровими каньонами та долинами, печерними монастирями. Серед цього розмаїття форм можна мандрувати нескінченно. Кожна долина має своє обличчя та настрій.

Зараз є хороший варіант взяти квитки з Києва по ціні 2000 грн в обидва боки з включеним багажом. Вже з квитками 5 учасників. Приєднуйтесь. Будемо раді бачити як старих, так і нових друзів :) .

Більш детільно можна подивитися за посиланням Похід по Лікійській стежці

Фото з наших поїздок можна подивитися
http://shaleni-mandry.net/uk/photogaler ... chyna-2016
Фото з Каппадокії
http://shaleni-mandry.net/uk/photogaler ... urechchyna
Відповісти