Тканина для бахілів і верхонок

Куплю-продам-позичу

Модератор: Палец

Аватар користувача
Kefirek
Досвідчений користувач
Повідомлень: 3112
З нами з: 14.05.2011, 14:29
Звідки: Вишгород
Контактна інформація:

Тканина для бахілів і верхонок

Повідомлення Kefirek »

Хто стикався - знає, як складно зараз роздобути досить міцну синтетичну тканину без просочення. Водночас, потреба в ній висока - вона необхідна для бахілів і верхонок, з неї можна шити сніговідштовхуючі штани і куртки, накидки для рюкзаків, транспортні мішки для санчат і лижні чохли, і взагалі, все те, що повинно бути максимально міцним і легким, але без водонепроникності. Таку синтетичну тканину називають "дихаючою".

Така тканина була знайдена в магазині "Каштан" (проспект Степана Бандери, 8, Київ). Див. карту: https://goo.gl/maps/vPx2EAReCqo

Відділ з цією тканиною розташований ліворуч від входу в магазин. Зайшовши у відділ, уважно прислухайтесь: ви обов'язкове почуєте глибокі подихи. Це дихає тканина на виставленому стенді. Ідіть на цей звук. :)
Є декілька варіантів кольору цієї тканини (див. фото). Запишіть їх артикули.

Зображення

Важливе зауваження: тканина має PVC-підкладку, яка досить легко відривається. Навіть на виставлених зразках підкладка місцями відірвана. На жаль, персонал магазину не надає послуги з відривання непотрібної підкладки. Тож, купивши собі тканину, розраховуйте, що вам потрібно буде витратити приблизно 1-2 вечори на те, щоб відірвати підкладку. Цей процес сприяє розвитку терпіння і дрібної моторики рук. Відривати потрібно повільними рухами, прикладаючи помірні зусилля до тканини і підкладки у взаємно протилежних напрямках. Запасіться цікавими фільмами чи аудіокнигами заздалегідь. :wink:

P.S. Тканина була знайдена Оленою Школьною ( jiraff )за що їй велика подяка.
Відповісти