Важливе опитування

Модератор: Kefirek

Аватар користувача
Vika
Досвідчений користувач
Повідомлень: 531
З нами з: 24.10.2006, 16:33
Звідки: Київ

Важливе опитування

Повідомлення Vika »

Друзі,
моя добра знайома, професорка Університету Міссурі - американка українського походження, що народилася "там", але дуже вболівала і за Майдан, і вболіває за нинішні події (допомагала разом з родиною і продовжує допомагати) - провадить дослідження, яке потрібне для розробки глобальної стратегії протидії рос. пропаганді й забезпечення альтернативних інтернету шляхів розповсюдження інформації й способів комунікації. Думаю, особливих пояснень наскільки це актуально й важливо, навіть і не потрібно. Може, хтось може знайти ~15 хв. часу й відповісти на запитання. А може, хтось навіть залучить до опитування інших людей...

Опитування повністю анонімне, призначене для українських користувачів соц.мереж, яким виповнилося 18 років, особливо для соціально активних користувачів. Всі дані після дослідницької обробки видаляються з усіх серверів і т.д., їх буде неможливо використати деінде (див. вступне слово). Мова опитування - або українська, або англійська. В цю суботу вона матиме першу "демо-доповідь" з проміжних результатів опитування, тому дуже не завадить ще кілька чи кільканадцять анкет.

Опитування тут - https://umsl.az1.qualtrics.com/jfe/form ... 080p1dspbT

Якщо хтось захоче поспілкуватися з автором особисто, вона охоче погодиться, на тій сторінці вказано її контакти. Там не вказано Скайп - якщо комусь потрібно, пишіть мені, я вишлю на пошту її скайпове ім'я.
Аватар користувача
Gilbo
Досвідчений користувач
Повідомлень: 3146
З нами з: 02.11.2006, 15:22
Звідки: Тока шо из сауны!

Повідомлення Gilbo »

++
у меня дикая аллергия на тупость. я сразу весь покрываюсь сарказмом.
Аватар користувача
Геолог
Досвідчений користувач
Повідомлень: 547
З нами з: 29.08.2007, 11:47

Повідомлення Геолог »

Було б цікаво побачити результат опитування.
Аватар користувача
Vika
Досвідчений користувач
Повідомлень: 531
З нами з: 24.10.2006, 16:33
Звідки: Київ

Повідомлення Vika »

Паша, дякую.

Щодо результатів - ну, може, коли його закінчать, то оприлюднять, і я тоді напишу тут лінк ) Поки що є лише проміжні результати, воно ще триває.
Відповісти