Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Tim

Продвинутый пользователь Зарегистрирован: 28.03.2007 Сообщения: 508
|
Добавлено: Пн Окт 12, 2009 1:00 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Ще би розуміти ху із КОК...
Аватарка дуже допомагає в цьому!  |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Истар

Продвинутый пользователь Зарегистрирован: 12.06.2009 Сообщения: 100
|
Добавлено: Пн Окт 12, 2009 2:36 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Тim я тебе на твоїй аватарці впізнаю виключно по твоїй сідушці  _________________ Жизнь - это то, что с вами случается как раз тогда, когда у вас другие планы.(Джон Леннон)
Мы не имеем права потреблять счастье, не производя его( Джордж Бернард Шоу ) |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Tim

|
Добавлено: Пн Окт 12, 2009 3:06 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Истар писал(а): | Тim я тебе на твоїй аватарці впізнаю виключно по твоїй сідушці  |
Ну так це ж головне!!!
Та й Tim'ів не так вже й багато...
А от щодо тебе, Сашко, то тебе певно впізнають тільки ті з ким ти на конях (тобто кобилах) катаєшся...  |
|
Вернуться к началу |
|
 |
KOK
Продвинутый пользователь Зарегистрирован: 11.08.2009 Сообщения: 28
|
Добавлено: Пн Окт 12, 2009 3:23 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Tim, ну нету у меня под рукой моей фотки, если у тебя есть - скинь
А Сашку я и так узнаю
Костя |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Light

Продвинутый пользователь Зарегистрирован: 24.10.2006 Сообщения: 509
|
Добавлено: Пн Окт 12, 2009 3:28 pm Заголовок сообщения: |
|
|
То Tim
Казати тільки про кобил - помилка. Адже ж є й коні. А от про аватарки й впізнавання - я отут http://www.tourclub.kiev.ua/forum/viewtopic.php?t=994 вже зауважував, що адміни форуму можуть додати можливість додавати фото до профілю користувача. Чому таку можливість не додано - це питай адмінів.
До того ж не у всіх є можливість (не всі вміють) зробити аватарку, а ще, може ти сам не помітив, але тебе з твоєї аватарки впізнати можуть тільки ті - хто дуже добре тебе знають і давно на цьому форумі.
ИМХО зручно, аби в профілі була світлина людини  _________________ .:: Есть надо пока есть что есть! Когда нечего есть - нечего и есть! ::.
- Главное - не дать пище выползти из тарелки ... /Роберт Асприн/
Когда ты споришь с дураком, он, вероятнее всего, занимается тем же самым
Последний раз редактировалось: Light (Пн Окт 12, 2009 3:33 pm), всего редактировалось 1 раз |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Истар

|
Добавлено: Пн Окт 12, 2009 3:33 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Так отож-бо й воно, я якраз і написав попереднє повідомлення як приклад сумнівної корисності аватарки в розпізнавані співрозмовників, я також чудовий приклад.  _________________ Жизнь - это то, что с вами случается как раз тогда, когда у вас другие планы.(Джон Леннон)
Мы не имеем права потреблять счастье, не производя его( Джордж Бернард Шоу ) |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Tim

|
Добавлено: Пн Окт 12, 2009 3:36 pm Заголовок сообщения: |
|
|
2 Light
А тебе, дійсно, хто не знає, особливо по прізвищу, то ідентифікувати важкувато...
Хоча як на мене аватарка досить відповідна!  |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Истар

|
Добавлено: Пн Окт 12, 2009 3:38 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Light писал(а): | То Tim
Казати тільки про кобил - помилка. Адже ж є й коні. А от про аватарки й впізнавання - я отут http://www.tourclub.kiev.ua/forum/viewtopic.php?t=994 вже зауважував, що адміни форуму можуть додати можливість додавати фото до профілю користувача. Чому таку можливість не додано - це питай адмінів.
До того ж не у всіх є можливість (не всі вміють) зробити аватарку, а ще, може ти сам не помітив, але тебе з твоєї аватарки впізнати можуть тільки ті - хто дуже добре тебе знають і давно на цьому форумі.
ИМХО зручно, аби в профілі була світлина людини  |
Боюся, що додавати до профілю фотографію окрім аватарки то частіше фішка форумів на IPBoard у PhpBB скоріш за все її не має, а перетягувати базу на їншу форумну платформу заради лише фотографій то це мабуть задоволення для окремих гурманів-мазохістів
 |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Light

|
Добавлено: Пн Окт 12, 2009 3:47 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Истар писал(а): |
Боюся, що додавати до профілю фотографію окрім аватарки то частіше фішка форумів на IPBoard у PhpBB скоріш за все її не має, а перетягувати базу на їншу форумну платформу заради лише фотографій то це мабуть задоволення для окремих гурманів-мазохістів
 |
Э. Але додаеться як мод. Ось тут читайте http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?f=70&t=1748905&hilit=photo%20in%20profile _________________ .:: Есть надо пока есть что есть! Когда нечего есть - нечего и есть! ::.
Когда ты споришь с дураком, он, вероятнее всего, занимается тем же самым |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Light

|
Добавлено: Пн Окт 12, 2009 3:52 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Tim писал(а): | 2 Light
А тебе, дійсно, хто не знає, особливо по прізвищу, то ідентифікувати важкувато...
Хоча як на мене аватарка досить відповідна!  |
Ну то кому дійсно ціково з`ясувати - хто я, достатньо залишити мені повідомлення в "PM"
З приводу аватарки - так таки МЯУ! _________________ .:: Есть надо пока есть что есть! Когда нечего есть - нечего и есть! ::.
Когда ты споришь с дураком, он, вероятнее всего, занимается тем же самым |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Истар

|
Добавлено: Пн Окт 12, 2009 4:25 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Хм, досить симпатичний по опису мод, турбує лише, що він альфа версія, хоча якщо зробити резервну копію базы и десь раз в тиждень її оновлювати хочаб місяц поки не будемо впевнені, що ця дивозбірка нам весь форум не теє то можна булоб и спробувати. От тільки ти якось здалеку заходив, треба будо зразу з плеча рубити мол ледарі-адміни дивіться сюди, яка гарна збірка, нумо ставити якщо кишка не тонка и життя нудьга смертна  |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Истар

|
Добавлено: Пн Окт 12, 2009 4:33 pm Заголовок сообщения: |
|
|
KOK писал(а): | Tim, ну нету у меня под рукой моей фотки, если у тебя есть - скинь
А Сашку я и так узнаю
Костя |
Тяжелые чето времена пошли, если у главных фотографов своей фотки под рукой нет  |
|
Вернуться к началу |
|
 |
|